RELATIEASTROLOGIE

Astrologisch inzicht verkrijgen in partnerrelaties, familiecontacten, vriendschappen. kennisrelaties, collega's etc. "Het waarom en waardoor" achterhalen van verliefdheid, liefde, broer-zus verhoudingen, erotische aantrekking, sympathieën en antipathieën, strijd en stabiliteit.

Antwoorden krijgen op de volgende vragen:

Wat is een werkzame relatie? Wat zijn de hinderpalen?

Wanneer vallen we voor de ander? Wanneer is er kans op een liefdescontact?

Waardoor hebben sommige relaties meer problemen dan andere?

Wanneer geeft de een meer liefde dan de ander? Wanneer vergooi je jezelf in de liefde? Wanneer is het geven en ontvangen evenredig verdeeld?


Met je eigen en andermans horoscoop in de hand gaan we op onderzoek uit en je zult verrast staan te ontdekken dat kosmische wetten, tekens en planeteninvloeden aan de basis staan, naast milieu en opvoeding, van de kwaliteit van jouw relatie(s).

De cursus is geschikt voor singles, echtparen, broers en zussen, verliefden, collega's. vrienden en vriendinnen etc. Als je iets wilt weten over een relatie dan is toestemming vragen aan de ander van belang. Alleen een geboortedatum, zonder geboorte uur kan ook al informatie geven. In de eerste lessen leer je enkele basisgegevens over een horoscoop, daarna gaat het over relatiehoroscopen. Met de website astro.com leer je ook omgaan. Astrologische voorkennis is niet vereist. Synnastrie- en compositiehoroscopen worden beide gebruikt. Zonder te overdrijven: inzichten, eye-openers zullen je deel worden, zodat je een contact in al zijn dynamiek leert doorzien!


Start: NOG TE BEPALEN  1x per 2 weken. Max aantal: 6 personen

Tijd: 19.30 -22.15 uur Aantal lessen: 10 Kosten: E250,- (Kleine beurs: E200,-) inclusief horoscooptekening, hand-outs, koffie/thee.Home  Cursus 1

Cursus 2  Cursus 3

Cursus 4 Workshops

Artikelen

Contact/over mij / CV

Cursus 3