Helend Tekenen

Een scholingscursus met een inzicht gevend en vormend karakter. Aan bod komen  de fantasie-ontwikkeling, het durven spelen met lijn, kleur, vorm en beweging, het oefenen van de waarneming en de concentratie, het nemen van grenzen en het vergroten van het zelfinzicht d.m.v. Tekeninterpretaties.

Helend Tekenen kan losmakend, ontspannend en versterkend op de persoonlijkheid in werken. Je leert achteloosheid en automatismen bij jezelf waar te nemen en mogelijk om te zetten. Het doel van de lessen is, in zowel uiterlijke beeldende- als innerlijke psychologische zin, meester te worden van je eigen ruimte. Het denken verlevendigt, het voelen komt in stroming en de wil wordt versterkt, vandaar de naam Helend Tekenen. In enkele lessen besteden we ook aandacht aan de temperamentverdeling in de persoonlijke horoscoop. Het kunstzinnige werken staat centraal.


START: ZATERDAG 28 september


Tijd: 10:30-14:00 uur Aantal: 1 x per 2 weken, 7 lessen, vervolg in 2025 is ook mogelijk

Kosten:€280,- Kleine beurs €240,-. De kosten zijn inclusief readers en materiaalgebruik. De lunch graag zelf meenemen. Aantal personen: Maximaal 6


Klik hier voor uitgebreide brochureCursus 2

Home  

Cursus 1

Cursus 2  

Cursus 3

Cursus 4

Workshops

Artikelen  

Contact/over mij / CV