Astrologie


De diepe kennis en waarde van de astrologie wordt helaas nog steeds volledig onderschat. Zelfkennis en inzicht in de ander verkrijg je door een horoscoop te trekken zodat je tot een echte belevingsastrologie komt. In de lessen wordt deze belevingsastrologie ondersteund door horoscopen en portretten van bekende mensen en kunstdia's. Het lesaccent ligt op het kennen van de planetenaspecten.


Hypocrates zei: "Een arts die geen astrologie heeft gestudeerd, mag zich geen arts noemen" Een psycholoog heeft meerdere gesprekken nodig om bijvoorbeeld tot diverse pijnpunten te komen. Zou hij de kosmische wetten kennen en dat we verbonden zijn in ons temperament met de tekens, huizen en planetenaspecten, dan zou hij echt sneller tot een kernachtig begrip van de persoonlijkheid komen.


Echte zelfkennis en kennis van de ander kan bijna niet zonder de horoscoop te kennen. Je ervaart na de 12 keer les, een eerste aanzet, dat je jezelf en de ander echt veel beter leert kennen. Astrologiestudie bevordert een diepgaande kennis, je begrijpt je partner, je familie, kinderen, vrienden e.a. veel beter. Je wordt toleranter, krijgt meer begrip, het geeft troost en je strijd minder met jezelf of de ander, je overstijgt meer je sympathieën en antipathieën en je vermindert stress. Aanschaf studieboeken : Astrologie voor dummies Orion en Analyse van aspecten Hamaker.


Start: Vrijdagavond 20 september 2024.


Tijd: 19.30-22.00 uur . Aantal: 12x, lx per 2 wk. Vervolg lessen mogelijk in 2025.

 Maximaal aantal personen 6.Opgave:0618124690/0104664646 Frits Bolk

 of via fpbolk@gmail.com Adres: Donker Curtiusstraat 26a2 3038 SB te R’dam.

Kosten: € 180,- . kleine beurs €150,-


Klik hier voor uitgebreide brochure

Home  Cursus 1 Cursus 2  Cursus 3

Cursus 4 Workshops  Artikelen  

Contact/over mij / CV

Cursus 1