PRIVACYVERKLARING


Het atelier de Dierenriem verwerkt jouw persoonsgegevens doordat je een cursus volgt en/of een horoscoop(tekening) laat maken.


De persoonsgegevens zijn: Voor-en achternaam, geboortedatum, geboorteplaats, geboorte-uur, horoscooptekening, duidingkopie, ingebrachte persoonsgegevens m.b.t.  astrologieles, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres.


Het atelier de Dierenriem verwerkt jouw persoonsgegevens voor de interne administratie, voor het versturen van nota's en om telefonisch of per e-mail contact op te nemen i.v.m. het volgen van een cursus of het nemen van een persoonlijk consult.


Jouw persoonlijke gegevens worden respectvol gebruikt en niet aan derden doorgegeven. Ze worden bewaard in een  cursistenmap. Mail correspondenties komen in de prullenbak van de computer terecht. Je hebt het recht om het atelier te vragen om bewaarde gegevens te wissen. Tekeningen en schilderingen worden door de cursist zelf meegenomen.


Ben je het met bovenstaande onderdelen niet eens dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.


Heb  je nog vragen over de privacygegevens bel of mail dan even.


De website www.atelierdedierenriem.nl gebruikt geen cookies


Home  Beeldende kunst en astrologie

Cursus1  Cursus2  Cursus 3

Cursus 4 Cursus 5 Cursus 6

Workshops Artikelen  

Contact/over mij